Wim van de Koot, onze lijsttrekker! Wim is een geboren en getogen Putter. Hij is getrouwd met Willemien en samen hebben zij 2 zonen. Als hoofd Legal & Contract management bij Ballast Nedam zijn regels en procedures hem niet vreemd. Die kennis en kunde hebben we de afgelopen jaren in de gemeenteraad al mogen opmerken. Wim is al heel lang betrokken bij het CDA in onze mooie gemeente. Sinds 2018 is hij actief als commissielid en sinds 2019 ook als lid van de gemeenteraad.

We kennen Wim als een bruggenbouwer, hij zoekt altijd naar verbinding en overeenkomst. Zowel bij technische stukken over de vele regels binnen de overheid, maar ook op ‘zachtere’ stukken binnen de samenleving. Hij probeert mensen en standpunten samen te brengen, dat maakt hem tot een echte CDA’ er. De afgelopen jaren heeft Wim zich ingezet op verschillende thema’s, o.a. de energietransitie, wegen en verschillende grote projecten. Het centrumplan en de (veel te dure) verbouwing van het gemeentehuis zijn stukken waar hij zich echt vastgebeten.

Altijd bezig, dat typeert Wim enorm. Naast zijn familie en een drukke baan, maakt hij graag tijd voor sport en het verenigingsleven. Hij voetbalt actief bij SDC Putten, met het seniorenteam speelt hij behoorlijk fanatiek zijn wedstrijden. Daarnaast doet hij veel vrijwilligerswerk voor de Hervormde kerk in Putten.

Als je Wim nog een vraag wil stellen, mail hem dan via wim@cdaputten.nl