Annemarie van de Brug is één van de nieuwe vrouwelijke gezichten in de top 7. Annemarie is 26 en geboren en getogen Puttense.
Sinds 2008 actief betrokken bij het CDA en de daarbij behorende jongerenafdeling; het CDJA.  Met vader Rien van de Brug – eveneens op de kandidaten lijst – als vroegere secretaris en zus Albertine van de Kolk-van de Brug welke lange periode het penningmeesterschap voor haar rekening nam, was er geen twijfel over mogelijk dat Annemarie ook stappen zou gaan zetten in de plaatselijke politiek. Ze begon als secretaris van het CDJA Noord-West Veluwe, om na een aantal jaar de overstap te maken naar het bestuur van het CDA.

Annemarie is bijna 6 jaar werkzaam geweest bij Mediamarkt Nederland. Eerst twee jaar in de winkel in Amersfoort, waarna ze de overstap heeft gemaakt naar de holding als projectmanager Supply Chain. Recent heeft zij haar baan opgezegd om een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen het familiebedrijf waar haar broer, zus, zwager en ouders ook werkzaam zijn. Annemarie is opgegroeid in dit ondernemersgezin en weet dus als geen ander hoe belangrijk bedrijvigheid voor Putten is. Volgens het CDA Putten ligt hier een kans om dit dan ook actief uitdragen en vooral actie op te ondernemen! Meer ruimte, in de breedste zin van het woord, en ook de daad bij het woord voegen. Volgens Annemarie is er te lang  veel te weinig actie geweest en moeten we nu met ondernemers de handen ineen slaan en een plan maken!

”Ondernemen moet in elke sector aantrekkelijk zijn én blijven in Putten. 
Minder regels en meer mogelijkheden. Laten we het niet te moeilijk maken.”

Naast haar werk en de politiek is Annemarie jarenlang actief lid bij G.V. Orion Putten geweest, waar zij nu nog steeds vrijwilliger en supporter is op de vele evenementen welke de vereniging organiseert of waar zij aan deelnemen. Daarnaast spreekt ze graag af met familie en vrienden, probeert zoveel mogelijk buiten te zijn en leest graag een goed boek.

Nog een vraag? Mail Annemarie op annemarie@cdaputten.nl!