Reinie van Schoor-van den Brink is onze lijsttrekker en op deze pagina stellen we haar graag voor. Door de eerste vrouwelijke lijsttrekker te zijn in Putten schrijft Reinie geschiedenis. Al jaren is Reinie actief in de politiek. Wellicht komt ze je bekend voor: tussen 1990 en 2002 heeft Reinie al in de Puttense gemeenteraad gezeten voor het CDA. Daarna heeft ze in 2003 de overstap gemaakt naar de provincie, waarin ze tot en met 2011 statenlid is geweest voor het CDA in Gelderland. Daar heeft Reinie op de achtergrond veel voor Putten betekent en heeft ze altijd de banden met ons Puttense CDA warm gehouden. De daar opgedane kennis is voor Putten bijzonder relevant. In Reinie heeft het CDA Putten een ervaren en betrokken wethouderskandidaat.

Het CDA is er voor u. Wij nemen u serieus en voegen daad bij het woord. We luisteren en gaan dan ook echt aan de slag.”

Reinie heeft zich ter doel gesteld om de relatie tussen het Puttense bestuur en de burger te verbeteren. Ze merkt dat de gemeente nog veel te ver van de mensen af staat. Er moet vertrouwen gewonnen worden en het is tijd dat de gemeente zich niet langer verschuilt achter regels.
Of het nu om wetgeving omtrent het sportpark de Putter Eng gaat of om woningbouw, voor elk onderdeel moeten we aandacht hebben en actief naar de inwoners van Putten luisteren.

In 1982 is Reinie haar werkzame carriere begonnen in de zorg. Na haar opleiding in de sociale dienstverlening en maatschappelijk werk. Reinie is 58 en is getrouwd met Frans. Samen hebben zij zonen Daniël en Ruben. Reinie en Frans hebben de firma SolarAccess, welke als missie heeft om actief te werken aan een duurzame wereld. Hier neemt Reinie de facilitaire en administratieve taken voor haar rekening. Ook beide zonen zijn werkzaam in de organisatie. Reinie is de afgelopen jaren binnen de Andreaskerk ouderling geweest. Ook kan je haar zomaar treffen bij de Mariahoeve tijdens een rondleiding. Als er dan nog tijd over is gaat ze graag een dagje shoppen met vriendinnen of een rondje fietsen.

Wil je Reinie nog een vraag stellen? Mail haar dan op reinie@cdaputten.nl