Jan van Meerveld kent u als raadslid voor het CDA Putten. In 2014 is Jan begonnen als commissielid in Economie en Bedrijfsvoering. Medio 2015 is hij doorgeschoven naar het raadslidmaatschap in de commissie Ruimte. In de raad maakt Jan zich hard voor het verbinden zijn idealen aan gezond verstand. Volgens Jan én het CDA is het noodzakelijk om elk vraagstuk realistisch te benaderen, juist om duidelijkheid te kunnen geven aan de bewoners van Putten.

De kracht van sport in onze samenleving is voor Jan een belangrijk kernpunt. Dit blijkt uit ook uit één van zijn hobby’s; Jan is vaak te vinden op de fiets. Wielrennen is een absolute passie. Sportverenigingen zijn belangrijk voor elke generatie:

”Sportverenigingen hebben een belangrijke maatschappelijke waarde. Zij verdienen onze steun.” 

Zoals de meeste lokale politici volgt Jan ook de landelijke politiek. Na zijn studie bestuurskunde is het politieke virus blijven hangen. Tijdens de voorbereidende werkzaamheden voor de gemeenteraad wordt er dan ook regelmatig gesproken over de actuele Haagse zaken.
Geschiedenis en lezen zijn ook graag gedane bezigheden. In het dagelijks leven is Jan docent Duits op de Meerwaarde in Barneveld.

Nog meer weten? Jan is te bereiken op jan@cdaputten.nl