Robert Olthuis is onze nummer 2 op de lijst. De afgelopen 4 jaren ken je hem al als fractievoorzitter van het CDA. Robert is 41 en is werkzaam als Accountmanager Diagnostics Division bij Abbott Laboratories en reist daarvoor vaak door het land. Robert is getrouwd met Marina en samen hebben zij twee dochters. Mede door zijn drukke baan en vele gezinsactiviteiten is Robert deze verkiezingen geen lijsttrekker, maar wel een gepassioneerde en betrokken runner-up! Het CDA Putten is dan ook blij dat Robert zijn expertise wil delen met Reinie van Schoor – onze lijsttrekker.

”In ons dorp moet iedereen zich veilig kunnen voelen; op de fiets, in het verkeer, in de buurt en thuis.”

Robert vindt veiligheid een belangrijk thema. Op het nieuws, in de krant en in de verhalen op verjaardagen hoor je niets anders dan discussies over veiligheid en de aandacht voor elkaar. Het CDA wil op elk vlak veiligheid kunnen garanderen voor de inwoners van Putten. Door samen te werken met hulpdiensten, veiligheidsinstanties en het bevorderen van de sociale cohesie, wil het CDA strijden voor een veilig Putten.

Naast zijn politieke werk in de raad en de commissie Economie en Bedrijfsvoering, is Robert een fervent liefhebber van autosport.
Hij volgt de formule 1 al vele jaren, die natuurlijk de laatste jaren nog leuker zijn geworden door de komst van Verstappen jr. Hij probeert ook graag een bezoek aan een circuit mee te pakken, mits daar de tijd voor is. Zelf probeert hij ook zoveel mogelijk te sporten en veel van de vrije tijd gaat in de liefhebberij voor de koi karpers zitten.

Robert nog wat beter leren kennen? Mail hem op robert@cdaputten.nl