Op bezoek bij.. Hugo en Anneke Trouw

Op bezoek bij..

Welkom bij onze rubriek op bezoek bij. Hierin bezoeken wij leden en laten wij, naar aanleiding van een aantal vragen, hun mening en adviezen geven over het CDA Putten.

We mochten op bezoek komen bij Anneke en Hugo Trouw. Zeer meelevende leden op een mooie leeftijd. Het gesprek is, door omstandigheden, vooral gevoerd met Hugo. Hugo is met een leeftijd van 92 een lid wat al langer meegaat. Hij mocht later in zijn leven trouwen met Anneke. Op dit moment is hij gepensioneerd na een leven als ondernemer en koster.

Hij is al jaren lid van het CDA. Geboren in een gezin waarin dit van jongs af aan is meegegeven. Ondanks de wat mindere jaren kan hij de partij daarom niet los laten omdat het voelt of dat het een onderdeel is geweest van zijn opvoeding. Hij altijd lid geweest maar door het vele vrijwilligers werk en het bestuurslid zijn van de kostervakbond is er weinig tijd geweest om een taak te vervullen binnen het CDA. Echter de ALV’s worden trouw bezocht en daar waar mogelijk is er dan wel een actieve inbreng.

Hugo is het meest trots op de opvoeding die hij mocht krijgen van zijn ouders. Een opvoeding van achter de toonbank zoals hij het zelf aangaf. Open, met liefde en respect naar andere en een grote inbreng vanuit de Bijbel. De steun van God heeft hij dan ook altijd ervaren. De huidige wereld ervaart hij als geestelijk armoedig en helaas ziet hij dit ook terug in de politiek. Daarnaast is homeopathie altijd een onderdeel geweest van zijn leven. Hij doet dan ook nog steeds ledenraadswerk voor de Koninklijke Vereniging Homeopathie. Deze vereniging bestaat al sinds 1887. Een  Zijn mening is dat de huidige samenleving daar nog steeds te weinig mee doet.

Anneke en Hugo mogen nog graag eens op stap gaan naar een Hotel keten waar ze goed worden verzorgd. Even een paar dagen wat anders. Hij leest graag uit de Bijbel en het Nederlands Dagblad is de enige krant die hij graag doorneemt. Verder is hij niet zo’n lezer maar meer en doener. Ze mogen graag luisteren naar orgelmuziek en samenzang. Hugo is dan ook het oudste lid van mannenkoor Fontanus en hij mag daar dan ook graag zingen.

Op dit moment zijn Anneke en Hugo onder de indruk van de nieuwe leider van het landelijke CDA, de heer Henri Bontenbal. Tot nu toe straalt hij rust uit, blijft hij normaal en streeft hij de goede dingen na. Dit in een politieke wereld die zeer negatief overkomt en waar macht het belangrijkste lijkt te zijn. Hugo zou dan ook graag zien dat de politiek zich anders zou opstellen. Meer oprechtheid, trouw en vooral geen loze beloftes doen. Als het niet kan zeg het dan ook. Of geef aan dat je je best er voor gaat doen in plaats van iets te beloven wat niet kan.

Aan CDA stemmers en politici geeft hij graag mee niet te letten op andere partijen. Vorm je eigen mening op basis van de CDA lijnen. Laat dan zien hoe het CDA het graag wil hebben en houdt er rekening mee dat er geen ruimte is voor wetteloosheid. Op dit moment vinden ze dat het CDA Putten een partij is waar een andere wind waait en dat stelt ze tot tevredenheid. Ze zijn oprecht blij met onze wethouder omdat hij doet wat hij zegt en door zijn positieve uitstraling.

Meer CDA Putten? Houdt de website en onze socials in de gaten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *