CDA Putten bezoekt Kwekerij Aart Petersen

Voorafgaand aan onze fractievergaderingen brengen we geregeld een werkbezoekje om te ondervinden wat in Putten leeft. Vorige keer brachten we een bezoekje aan SDC, nu bezochten we de oer-Puttense kwekerij van Aart Petersen aan de Stenenkamerseweg.

Onder het genot van een kop koffie bespraken we in de kantine wat deze ondernemer zoal bezighoudt, waarbij natuurlijk ook het verkeersplan Steenenkamer ter sprake kwam. Petersen uitte zijn zorgen over wat een afsluiting van de Stenenkamerseweg voor gevolgen zal hebben voor zijn kwekerij, hij zou dan veel moeilijker te bereiken zijn voor klanten en vooral voor toeleveranciers. In het gesprek kwamen een paar goede opties ter sprake waarbij wij aangaven dat voor het CDA nut en noodzaak van een afsluiting van de Stenenkamerseweg nog zeker niet bewezen is.

Toen het weer buiten weer opklaarde, deden we een rondje over de kwekerij. Begonnen met het verkopen van stekjes vanuit het ouderlijk huis is het uitgegroeid tot de grote kwekerij die het nu is. We namen onder andere een kijkje in de nieuwe workshopruimte en langs al het groen: de fruitbomen, vaste planten, tuinplanten, planten voor in de moestuin etc. Nu we er toch waren namen verschillende fractieleden de gelegenheid te baat om gelijk even advies in te winnen welke planten het goed zouden doen in hun eigen tuin. Zo was het in allerlei opzichten een vruchtbaar werkbezoek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *