Coalitieakkoord tussen GemeenteBelangen, SGP, ChristenUnie en CDA

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat de onderhandelingen tussen GemeenteBelangen, SGP, ChristenUnie en het CDA een mooi coalitieakkoord hebben opgeleverd. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan een akkoord en geprobeerd om snel maar zorgvuldig alle thema’s te bespreken.

De uitkomst is een akkoord waar het CDA zich enorm in kan vinden en waar veel belangrijke onderwerpen uit ons verkiezingsprogramma terugkomen. Daarnaast hebben we een zeer geschikte wethouder-kandidaat die ons CDA-geluid kan laten horen in het college en bovenal een bijdrage te leveren aan een nog mooiere samenleving. Jim van den Hoorn zal namens het CDA in het college zitting nemen. Zodra alle beslispunten definitief zijn zal ook de portefeuille verdeling bekend worden gemaakt.

Op 29 augustus staat de gemeenteraad gepland waarin het definitieve coalitieakkoord besproken zal worden, evenals de beëdiging van de wethouders. Hierna zullen we vol goede moed, samen met de coalitie- en oppositiepartijen, aan de slag gaan voor ons mooie dorp.

 

Lees het persbericht uit de Puttenaer hier 
Lees het persbericht uit de Stentor hier (let op; premium artikel)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *