Het vertrek van Robert Olthuis

In de krant van woensdag 16 januari was een interview te lezen met Robert over zijn vertrek uit de fractie van het CDA in Putten.
Hij besluit omwille van de drukte op zijn werk en zijn gezin het raadslidmaatschap op te zeggen. Uiteraard tot grote spijt van zijn collega’s in de fractie, maar ook van de collega’s in de raad.

Onze burgemeester roemde hem onder andere om zijn veelzijdigheid en kundigheid als raadslid tijdens zijn afscheid in de raad van 10 januari. Fractievoorzitter Reinie van Schoor noemde hem een rots in de branding waar het CDA altijd op terug konden vallen. Zijn ervaring en kennis vormden een basis tijdens de fractievergaderingen en dat zal dan ook zeker gemist worden.

Robert noemt zijn afscheid dubbel: ‘Ik ben aan de ene kant blij dat dit hoofdstuk echt afgerond is, maar aan de andere kant vind ik het uiteraard ook jammer. Ik heb het raadswerk altijd heel leuk gevonden en heb het graag gedaan.’

We bedanken Robert voor zijn inzet en betrokkenheid in al die jaren. Robert zal opgevolgd worden door Annemarie van de Brug.
Zij zal in de raad van 7 februari beëdigd worden.

De afscheidsspeech van Robert in de raad terugkijken? Volg deze link om de raad terug te kijken.
Lees het complete interview in het Puttens Weekblad hier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *