Een heerlijk avondje

Afgelopen zaterdag kwam de Sint weer in het land. Elk jaar is dat toch de aftrap van een drukke en gezellige decembermaand.
Een goed moment om na te denken over welke cadeautjes we in onze mooie gemeente in onze schoen zouden willen hebben…

Parkrotondes, ontsluitingsroutes in het buitengebied of het gasloos bouwen in Rimpeler: het verdient allemaal onze aandacht maar ik hoop dat we in deze tijd ook denken aan de gezinnen die misschien helemaal geen Sinterklaas kunnen vieren. Omzien naar elkaar is voor het CDA een van de basis beginselen.

De mantelzorgers die elke dag voor hun dierbaren zorgen, wijkagenten die voor onze veiligheid strijden,
de vrijwilligers in zorginstellingen en sportverenigingen en onze zorgprofessionals die elke dag weer voor anderen klaarstaan.
Allemaal verdienen ze dat we als gemeente blijven innoveren en zoeken naar de beste manier om burgers te begeleiden en te bieden wat ze nodig hebben.

In het komende jaar hoop ik dat we die balans blijven zoeken: wat hebben we in Putten nodig en wat willen we bereiken met elkaar.
Welke zaken moeten we nog aanpakken en waar moeten we de nadruk op leggen in 2019. Goed om in de komende decembermaand daar over na te denken.

Laten we er aan werken om nog meer mooie dingen te realiseren in de komende jaren, politiek en samenleving samen! Ik wens iedereen een heerlijk avondje op 5 december.

Lees de column van Annemarie hier in de online versie van het Puttens weekblad.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *