CDA Putten stelt kandidatenlijst vast

CDA Putten is er klaar voor

Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Het CDA Putten heeft voor deze verkiezingen haar kandidatenlijst op woensdag 29 november vastgesteld.

De eerste twee plaatsen op de lijst werden al eerder  vastgesteld; naast Reinie van Schoor -Van den Brink als lijstrekker en Robert Olthuis op plaats 2 heeft het CDA een vernieuwende en goed uitgebalanceerde lijst.  Als vertrouwde gezichten uit commissie en raad nemen Gertine Elsenaar – Van Rooijen en Jan van Meerveld, resp. de plaatsen 3 en 4 in. Er is ook nieuw  én jong talent.

Annemarie van de Brug en Wim van de Koot staan op de plekken 5 en 6  en hopen daarmee de overstap van het bestuur naar de inhoudelijke politiek te kunnen maken. De top 7 wordt afgesloten door fris politiek talent Gerike van Donkersgoed.

Het CDA Putten heeft met de top 7  een vertegenwoordiging in elke laag van de samenleving en weet door de combinatie man-vrouw een mooie balans in de lijst te brengen. Met deze enthousiaste mensen en het betrouwbare verkiezingsprogramma ziet het CDA Putten vol vertrouwen uit naar de komende verkiezingen.

De komende maanden zult u in de campagne zeker van hen horen.

Putten, 29 november 2017.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *