Afscheidsbrief Reinie van Schoor

Tot onze grote spijt heeft Reinie van Schoor-Van den Brink te kennen gegeven terug te treden als lid van de gemeenteraad.
Haar brief kunt hieronder lezen. In de komende ledenvergadering zullen wij uiteraard aandacht aan haar vertrek besteden.


Geachte voorzitter,

Bij deze wil ik u meedelen dat ik per 31 oktober 2019 mijn ontslag indien als lid van de gemeenteraad van Putten.

In de afgelopen periode heb ik veel tijd besteed aan het voeren van een oppositie en om op te komen voor de ware belangen van de inwoners en organisaties in Putten en om daarmee goede maatregelen voor onze inwoners te kunnen bewerkstelligen.

Om een naar mijns inziens goede oppositie te kunnen voeren ervaar ik echter te weinig steun, hetgeen mij erg veel tijd kost om de oppositierol goed te kunnen invullen. De ontwikkelingen van het bedrijf van mij en mijn man vergt daarnaast ook veel tijd, en ben daarom tot de conclusie gekomen dat ik mijn rol als gemeenteraadslid niet kan uitvoeren op de wijze die ik belangrijk vind. Ik heb getracht met veel energie en enthousiasme mijn functie als gemeenteraadslid in te vullen en ik wil u, de collega raadsleden, de griffie en de ambtelijke organisatie bedanken voor de samenwerking.

Ik wens u en de gemeenteraad alle wijsheid toe bij het besturen van onze mooie gemeente.

Hartelijke groeten,
Reinie van Schoor-Van den Brink

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *